0002

Over JointhePro

JointhePro’, is een initiatief van Bert Trommelen en 3DGolfvakanties in samenwerking met een groep enthousiaste, reislustige PGA Professionals. Het  doel van deze website is u als golfer te informeren over de mogelijkheden om u aan te sluiten bij diverse golf instructiereizen of clinics in het buitenland tijdens de wintermaanden.

Zodra het weer in Nederland in het najaar somber en koud wordt gaat u lekker op reis naar een bestemming in Portugal, Spanje of een andere met zorg gekozen locatie binnen of buiten Europa. Daar zijn de temperaturen vaak nog aangenaam en is het op een zonnige dag in de winter nog heerlijk genieten op het terras. Ideaal om nog even heerlijk na te zomeren of u in het vroege voorjaar op een nieuw golfseizoen in Nederland voor te bereiden.

De clinics vinden veelal plaats op verschillende locaties in de Algarve, rond Lissabon, Porto, Costa del Sol , Costa de la Luz, Costa Blanca of andere bestemmingen die door de golfprofessional buiten Europa  gekozen zijn. Zuid Afrika en Thailand bieden hier goede mogelijkheden voor en zijn bovendien ideaal om uw verblijf te verlengen voor zon, safari, wijn of cultuurvakanties.

Alle door ons geboden locaties zijn door ons met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit, locatie en oefenfaciliteiten. Aan u zelf de keuze voor een vier of vijf sterren hotel, een hotel direct aan de golfbaan of een locatie centraal gelegen in een leuke stad of gezellig dorpje.

Niet onbelangrijk voor u is natuurlijk het geboden pakket aan verzorging tijdens uw verblijf: de keuze bestaat veelal uit Half Pension, Semi- of All-Inclusive. Geen onbelangrijke gegeven voor het slagen van uw golfvakantie.

Jointhepro